Go down
avatar
Admin
Posts : 2
Join date : 2018-05-31
View user profilehttp://different-life-rpg.forumotion.com

Пријави за рекламери. [Отворени]  Empty Пријави за рекламери. [Отворени]

on Thu May 31, 2018 12:52 pm
Пријави за рекламери , потребно да пополните.
Ваше име и презиме :
Ваш ник :
Колку години сте (13+) :
Колку часа ке сте иг (минимум 2 часа) :
Колку реклами ке правите на ден (минимум 50+) :
Пријавете се сите , ке ги избереме најдобрите 5 пријавени.
СО СРЕЌА !
Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum